+86-515-88853166

Termék kategória

Lépjen kapcsolatba velünk

Add: No.9 Chengxiang Road, Dagang város, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína

PC: 224043

Tel: 0086-515-88853166

Fax: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Hírek

Haza > Hírek > Tartalom

Meghalni vágó gép méretre vágása, amikor a Burst sor megoldás!

Egyes ügyfelek kérte, Xiao Bian mondta meghalni vágó gép hiba, de nem tudom, hol a probléma, és később egy kis sor gyártók le egy kis meghalni vágó gép hiba, Xiaobian hallották ezeket az ügyeket, tudni, hogy a mold megmunkálógép meghal, ha a burst sor, akkor mi meghalni vágó gép meghal, ha a tört vonal? Általában a termékről, a lapos nyomás aranyozó gép meghalni vágó, vagy a kész összecsukható, behúzás, a papír kiváló. Ez a hiba gyakran fordul elő, a testben meghalni vágó gép; Hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket? Pole darab lyukasztó gép Xiaobian mondani;

Először is a papírvastagság (lemez) túl nagy, a rövid támadás sor, ezúttal a választás a penész vágási drót magasság ésszerűnek kell lennie.

Másodszor az acél lemez után a robbanásveszélyes sor, ezúttal a papírt kell papír vékony pad.

Harmadszor a die daraboló gép nyomás esetén túl nagy a robbanásveszélyes sort, ebben az időben kell hogy csökkentsük a nyomást, úgy, hogy a hulladék csak más oldalon.

Negyedik, behúzás penész vagy túl vastag a papír végét, behúzás keskeny, robbanásveszélyes vonal. Kell használni a megfelelő vastagsága a behúzás meghal, behúzás szélessége a mérsékelt.

5, papír éles, alacsony víztartalom, különösen azáltal, hogy magas hőmérsékletű Fényezett papír, vágás, ha meghal a robbanásveszélyes vonal. Ebben az időben a meghalni, mielőtt az első papír nedvességtartalma, lehet hozzászokott a papírt, hogy a szegény víz vizet, adjunk hozzá a víztartalom, úgy, hogy a szint kissé rugalmas, és aranyozó gép. Miután a méretre vágása, ha a mezőbe, ha a tört vonal, a víz, hogy csökkentsék a burst sor helyzet a ránc.

Hat, egy nagy terület a kék vagy fekete és más sötét színű mező kivágott után a robbanásveszélyes szín, tört vonal megjelenésének nyomtatása Nyomtatás, szabadkézi elemek hozzáadása, vagy szabadkézi elemek adalékanyagok hozzáadása növeli a tapadást a tinta a papíron, csökkenti a robbanás színe sötét festékkel, tört vonal megjelenését.

Hét, levágta a felhalmozódása a papír por a nyílásba, a robbanásveszélyes sorban. Szereplők kell azonnal felszámolása tiszta papír, idegen anyag és így tovább.


Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Kiállítás | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Szerzői jog © Jiangsu Shuoying Precíziós Gép Co., Ltd.